De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Bubur Ikan Kakap
Pap van rijst met visfond en red snapper
Ingrediënten:
- 200 gr. red snapper
- 100 gr. rijst
- 7,5 dl. visfond
- 2 teentjes knoflook
- 1 lente-ui
- 1 cm. djahe
- 1 daun salam
- 1 eetlepel ketjap asin
- 2 theelepels zout
- 1 theelepel peper
- 2 eetlepels olie
Bereiding:
Was de rijst goed en laat het uitlekken. Snijd de lente-ui in ringen en de vis in repen. Hak de knoflook en de djahe fijn. Kook de rijst in de visfond met zout en de daun salam. Verhit de olie en fruit de knoflook en de djahe tot het gaat geuren, voeg de vis toe en bak tot het van kleur verandert. Voeg de rest van de ingrediënten toe behalve de lente-ui. Doe de rijst in een kom, verdeel de vis er over en strooi de lente-uiringen er overheen.
download