De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Sambal Goreng Udang Empat
Kleine garnalen in een zeer pittige saus
Ingrediënten:
- 250 gr. kleine garnalen
- 1 dl. water
- 6 rode lomboks
- 3 sjalotten
- 1 teentje knoflook
- 2 theelepels asempasta
- suiker naar smaak
- zout naar smaak
Bereiding:
Snijd de knoflook in dunne plakjes en de sjalotten en de lomboks in dunne ringen. Verhit een beetje olie en fruit dit tot het begint te geuren. Voeg de garnalen toe en bak ze even mee. Voeg de asempasta, het zout en wat suiker toe en blus het geheel af met het water. Stoof de garnalen gaar en serveer direct.
download