De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Cumi-Cumi Goreng Panir
Inktvisringen in een krokant jasje
Ingrediënten:
- 200 gr. inktvis
- 150 gr. panko
- 2 eieren
- halve theelepel zout
- halve theelepel peper
- bloem
- olie om te frituren
Bereiding:
Snijd de inktvissen in ringen. Klop de eieren los. Bestrooi de inktvis met peper, zout en bloem, zorg dat de inktvis volledig met bloem is bedekt. Schud het loszittende bloem van de ringen en dompel ze in het losgeklopte ei. Laat ze even uitlekken en paneer ze dan met panko. Laat de inktvisringen een kwartier rusten en frituur ze dan in hete olie mooi bruin en krokant.
download