De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Puding Lapis Buah
Pudding in drie lagen met vruchtjes
Ingrediënten:
- 1 zakje witte agar-agar
- 200 gr. suiker
- 6 dl. melk
- 2 eiwitten
- klein blikje vruchtencocktail
- sinaasappelaroma
- pandanpasta
- zout
Bereiding:
Spoel een puddingvorm om met water. Klop de eiwitten met een beetje zout stijf. Breng de melk met de agar-agar en de suiker aan de kook en roer het geklopte eiwit er voorzichtig door. Verdeel de pudding in drieën. Maak een deel groen met de pandanpasta, een ander deel oranje met de sinaasappelaroma en roer de vruchtjes door het witte deel. Laat de kleuren afzonderlijk van elkaar wat afkoelen. Doe de oranje laag in de vorm, daarop de witte laag en tenslotte de groene laag. Laat de pudding goed opstijven in de koelkast.
download