De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Ayam Shanghai
Gebakken kipfilet met citroensap
Ingrediënten:
- 1 kg. kipfilet
- zout
- peper
- 2 tenen knoflook
- sap van 2 citroenen
- suiker
- ve-tsin
- 3 eetlepels olie
- ketjap manis
Bereiding:
Snijd de kip in stukjes. Pers de knoflook uit. Was de kip en marineer het met zout, peper en knoflook bak het in de olie tot het bruin en krokant is. Voeg dan de ketjap manis en citroensap toe, doe daarna de ve-tsin en suiker naar smaak bij en roer het geheel goed door. Lekker met rijst en Cah Paksoi.
download