De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Es Cincau Limau
Drankje van zwarte jelly met nata de coco, limoen en rozensiroop
Ingrediënten:
- 1 blikje cincau
- 1 dl. water
- 5 eetlepels rozensiroop
- nata de coco
- 2 limoenen
- ijsblokjes
Bereiding:
Pers 1 limoen uit en snijd de andere in schijfjes. Snijd de cincau in kleine blokjes en meng die met de nata de coco, rozensiroop, limoensap, water en de ijsblokjes en roer alles goed door elkaar. Breng het geheel op smaak met rozensiroop en limoensap en verdeel het over mooie glazen. Zet een limoenschijfje op de rand van het glas.
download