De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Loempia Pisang dan Salad Mangga
Bananenloempia's met een fruitsalsa
Ingrediënten:
- 4 bananen
- 4 loempiavellen
- poedersuiker
- 1 reep chocolade
mango-salsa:
- 1 rijpe mango
- 1 appel
- 2 sjalotten
- 1 lombok
- 1 lente-ui
- halve rode paprika
- 1 eetlepel gembersiroop
- 1 limoen
- enkele muntblaadjes
Bereiding:
Smelt de chocolade. Rol de bananen in de loempiavellen en bak ze in hete olie mooi bruin en krokant. Snijd de mango, de appel en de paprika in blokjes. Snijd de lombok, sjalotten, munt en de lente-ui zo klein mogelijk. Pers de limoen uit en meng alle ingrediënten voorzichtig door elkaar. Druppel de gesmolten chocolade over de loempia's als ze zijn afgekoeld. Bestrooi ze dan met poedersuiker. Serveer de salsa bij de gebakken loempia's.
download