De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Lempeng Kelapa Pisang
Kokospannenkoeken met banaan
Ingrediënten:
- 6 rijpe bananen
- 4 eieren
- 200 gr. bloem
- 200 gr. suiker
- 4 dl. santen
- 2,5 dl. water
- geraspte kokos
- 1 theelepel bakpoeder
- zout
- olie
Bereiding:
Stoom de kokos met 1 eetlepel suiker en houd dit apart. Doe alle ingrediënten, behalve de bananen en de olie, in een kom en mix het goed door elkaar tot een glad beslag. Zeef eventueel de klontjes er uit. Doe wat olie in een koekenpan en bak van het beslag pannenkoeken. Pel de bananen en leg op elke pannenkoek een banaan en rol de pannenkoeken op. Bestrooi de pannenkoeken met de gestoomde kokos.
download