De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Pili-Pili Saus
Saus op basis van pili-pili
Ingrediënten:
- 12 pili-pili
- 1 ui
- 1 groene lombok
- 1 teentje knoflook
- 2 blikjes tomatenpuree
- 4 eetlepels azijn
- 1 theelepel suiker
- 1 theelepel zout
Bereiding:
Snijd de pili-pili, lombok, knoflook en de ui fijn en maal het tot een pasta in de vijzel of blender. Doe alle ingredienten in een sauspan en laat dit ca. 1 uur pruttelen op het kleinste vuur. Laat de saus afkoelen en bewaar het in goed afgesloten potjes in de koelkast. Serveer deze saus bij hartige snacks of vlees-, vis- of kipgerechten.
download