De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Sateh Tahu Bumbu Ketjap
Spiesjes tofu, ui en paprika met een pittige ketjapsaus
Ingrediënten:
- 1 tahu
- 1 paprika
- halve ui
- 3 eetlepels olie
- 8 satehstokjes
Saus:
- 5 eetlepels ketjap manis
- 1 eetlepel sambal manis
- sap van 1 limoen
- suiker naar smaak
- zout naar smaak
Bereiding:
Meng voor de saus de sambal met het limoensap en de ketjap in een kommetje. Breng het op smaak met zout, suiker en sambal. Snijd de tahu in 16 blokjes. Snijd de paprika en de ui in stukken en rijg ze om en om met de tahu aan de satehstokjes. Verhit de olie en bak de spiezen in de koekenpan gaar en mooi van kleur. Serveer de satehs met de ketjapsaus.
download