De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Tumis Cumi Terong
Roerbak van inktvis met aubergine en paprika
Ingrediënten:
- 300 gr. inktvis
- 1 aubergine
- 1 groene paprika
- 1 teentje knoflook
- halve cm. djahe
- 1 eetlepel sambal lampung
- 1 eetlepel oestersaus
- 1 eetlepel ketjap asin
- peper naar smaak
- zout naar smaak
- 2 eetlepels olie
Bereiding:
Snijd de inktvis, paprika en aubergine in stukken. Rasp de djahe en pers de knoflook uit. Verhit de olie en fruit de knoflook en de djahe tot het gaat geuren. Voeg de inktvis toe en bak het mee tot het omkrult. Voeg de sambal, oestersaus, ketjap, zout en peper toe en schep het goed om. Voeg de aubergine en paprika toe, schep het een paar keer om en stoof het gaar.
download