De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Ayam Santen
Gekookte kip in kruiden en kokosmelk
Ingrediënten:
- 1 kip
- halve eetlepel zout
- 5 sjalotten
- 2 theelepels laos
- 3 serehstengels
- 2 daun salam
- 5 dl. water
- 2 dl. santen
Bereiding:
Kneus de serehstengels. Kip in stukken snijden, sjalotjes snipperen en met het water, zout, laos, salam en sereh aan de kook brengen. De stukken kip hierin gaar koken, daarna santen toevoegen en alles onder goed roeren laten inkoken tot een gebonden sausje. Verwijder de sereh en daun salam voor het opdienen.
download