Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Udang Pedis Dua

Garnalen in een hete saus met petehbonen

Udang Pedis Dua | Indonesisch-Culinair.nl


Ingrediënten:

- 350 gr. garnalen
- 100 gr. prei
- 15 petehbonen
- 1 eetlepel limoensap
- 2 eetlepels olie

Bumbu:

- 100 gr. rode lomboks
- 1 tomaat
- 5 sjalotten
- 2 teentjes knoflook
- 1 theelepel zout

Bereiding:

Snijd het wit van de prei in dunne ringen. Halveer de petehbonen en snijd de sjalotjes en tomaat fijn. Snijd de lomboks in ringen en pers de knoflook uit. Maak van de bumbu een pasta in de vijzel. Fruit de bumbu in de olie tot het gaat geuren. Doe de garnalen, prei en de petehbonen er bij en roerbak de garnalen gaar. Roer het limoensap er door en serveer warm.

Udang Pedis Dua