Ontvang de nieuwste updates
Blijf met de updates op de hoogte!
De nieuwste recepten
Bebotok Ikan
Kepiting Bakar
Pindang Telor
Kue Zebra Chiffon Dua
Ayam Panggang Madu
Geen recept missen?
De nieuwste recepten gratis in je mail!
Udang Pedis Dua
Garnalen in een hete saus met petehbonen
Ingrediënten:
- 350 gr. garnalen
- 100 gr. prei
- 15 petehbonen
- 1 eetlepel limoensap
- 2 eetlepels olie
Bumbu:
- 100 gr. rode lomboks
- 1 tomaat
- 5 sjalotten
- 2 teentjes knoflook
- 1 theelepel zout
Bereiding:
Snijd het wit van de prei in dunne ringen. Halveer de petehbonen en snijd de sjalotjes en tomaat fijn. Snijd de lomboks in ringen en pers de knoflook uit. Maak van de bumbu een pasta in de vijzel. Fruit de bumbu in de olie tot het gaat geuren. Doe de garnalen, prei en de petehbonen er bij en roerbak de garnalen gaar. Roer het limoensap er door en serveer warm.
Udang Pedis Dua