De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Udang Pedis Dua
Garnalen in een hete saus met petehbonen
Ingrediënten:
- 350 gr. garnalen
- 100 gr. prei
- 15 petehbonen
- 1 eetlepel limoensap
- 2 eetlepels olie
Bumbu:
- 100 gr. rode lomboks
- 1 tomaat
- 5 sjalotten
- 2 teentjes knoflook
- 1 theelepel zout
Bereiding:
Snijd het wit van de prei in dunne ringen. Halveer de petehbonen en snijd de sjalotjes en tomaat fijn. Snijd de lomboks in ringen en pers de knoflook uit. Maak van de bumbu een pasta in de vijzel. Fruit de bumbu in de olie tot het gaat geuren. Doe de garnalen, prei en de petehbonen er bij en roerbak de garnalen gaar. Roer het limoensap er door en serveer warm.
download