De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Tumis Ikan
Gestoofde vis in bouillon met oesterzwammen
Ingrediënten:
- 350 gr. visfilet
- 100 gr. oesterzwammen
- 100 gr. doperwten
- 1,5 dl. bouillon
- 1 lente-ui
- 1 eetlepel vissaus
- 1 eetlepel ketjap manis
- 2 eetlepels olie
- peper naar smaak
Bumbu:
- 5 sjalotten
- 3 teentjes knoflook
- 2 rode lomboks
- 2 kemirienoten
- 1 theelepel trassi
- zout
Bereiding:
Snijd de lente-ui en oesterzwammen in stukken. Snijd de sjalotjes, knoflook en lomboks fijn. Maal de bumbu tot een pasta en fruit de bumbu in hete olie tot het begint te geuren. Doe de vis er bij en bak tot de vis van kleur verandert. Voeg de vissaus, peper, doperwten en de lente-ui toe en schep het goed door. Voeg de oesterzwammen, ketjap en bouillon toe en stoof het geheel gaar.
download