De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Ikan Sambal Mangga
Gebakken red snapper met sambal van mango
Ingrediënten:
- 400 gr. red snapper
- 2 theelepels limoensap
- 5 eetlepels boter
- zout
- peper
Sambal mangga:
- 150 gr. mango
- 1 dl. water
- 8 rode lomboks
- 3 rode rawits
- 5 sjalotten
- 2 teentjes knoflook
- 1 eetlepel tomatensaus
- zout
Bereiding:
Marineer de visfilets 20 min. in limoensap, peper en zout. Bak de vis in de boter gaar en houd dit apart. Snijd de mango in luciferdunne reepjes. Rasp de knoflook en snijd de lomboks, rawits en sjalotten zo klein mogelijk. Meng de mango met het water en het zout en laat het een uur staan. Doe de lomboks, rawits en knoflook er bij en roer alles goed door elkaar. Roer tot slot de tomatensaus er door. Leg de vis op een schaal en schenk de sambal er over heen.
download