De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Ayam Rebus Ketjap
Kip gestoofd in ketjapsaus
Ingrediënten:
- 4 kippenbouten
- 1 ui
- 2 teentjes knoflook
- 1 cm. djahe
- 1 eetlepel ketjap asin
- 2 eetlepels ketjap manis
- 1 eetlepel oestersaus
- 1 eetlepel limoensap
- 2 eetlepels margarine
- peper
- zout
Bereiding:
Snijd de ui in halve ringen, rasp de djahe en de knoflook. Meng het limoensap, ketjap asin, djahe, zout en peper met elkaar en bestrijk de kip hier mee, laat het een uur marineren. Fruit de knoflook en de ui in de margarine tot het gaat geuren. Doe de kip en de marinade er bij en bak totdat de kip van kleur verandert. Voeg de ketjap manis, oestersaus en eventueel wat water toe en stoof de kip gaar.
download