De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Sambal Kencur
Sambal op basis van kencur
Ingrediënten:
- 15 cm. kencur
- 10 rode lomboks
- 5 rode rawits
- 2 teentjes knoflook
- 1 theelepel trassi
- 1 theelepel zout
- halve eetlepel gula djawa
Bereiding:
Schil de kencur en snijd het grof. Snipper de lomboks, rawits en knoflook. Verhit een beetje olie en fruit de lomboks, rawits, knoflook, trassi en kencur tot het gaat geuren. Schep het uit de wok en maal dit met de gula djawa en het zout tot een pasta.
download