De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Ayam Rempah Sambal
Gebakken kippenpoten met kruiden
Ingrediënten:
- 4 kippenpoten
- 4 uien
- 2 tenen knoflook
- 4 rode lomboks
- 2 theelepels djahe
- citroensap
- half schijfje gula djawa
- zout
Bereiding:
Snijd de lomboks fijn. Kip inwrijven met zout en citroensap en lichtbruin bakken in de olie. Ui en knoflook fijn maken in de vijzel en fruiten met de overige kruiden en suiker. Voeg 3 eetlepels water toe en dan de kip. Op laag vuur laten sudderen tot het water verdampt is. Kip regelmatig omdraaien. Als het water verdampt is, is het gerecht gereed.
download