De nieuwste recepten
Voorgerechten
Bijgerechten
Koffiesnacks
Daging Lada Hitam
Vleesrolletjes van biefstuk met bamboescheuten
Ingrediënten:
- 300 gr. biefstuk
- 200 gr. bambuscheuten
- 100 gr. lente-ui
- halve eetlepel suiker
- 1 theelepel zout
- 1 theelepel sesamolie
- peper
- olie
Marinade:
- 3 eetlepels ketjap manis
- 2 eetlepels ketjap asin
- 1 eetlepel rijstwijn
- zwarte peper
Bereiding:
Snijd het vlees in dunne plakken en sla het daarna plat. Snijd de bambuscheuten in luciferdunne repen. Snijd de lente-ui in ringen. Leg op het vlees de bambuscheuten en de lente-ui en bestrooi het met peper, sesamolie en zout. Rol het vlees op en bind het vast met een touwtje. Meng voor de marinade alle ingrediënten door elkaar en leg de vleesrollen in de marinade. Laat het een uur rusten. Bak het vlees in de olie mooi bruin, voeg de marinade toe en stoof het vlees verder gaar.