De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Ayam Bumbu Ketumbar
Kipkarbonades gestoofd in een kruidige saus
Ingrediënten:
- 6 kipkarbonades
- 2 dl. kippenbouillon
- 1 teentje knoflook
- 3 stengels koriander
- 2 cm. djahe
- halve ui
- 2 eetlepels ketjap asin
- 3 eetlepels ketjap manis
- zout
- peper
- olie
Bereiding:
Hak de ui, knoflook, djahe en de korianderstengels fijn. Fruit de ui, djahe en de knoflook tot het gaat geuren. Voeg de kip toe en bak de karbonades tot het van kleur verandert. Voeg de ketjap, koriander, zout en peper toe en roer totdat de kip goed bedekt is met de kruiden. Giet de bouillon er bij en stoof de kip hier in gaar.
download