De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Tumis Paksoi Udang
Pittige roerbak van paksoi en garnalen
Ingrediënten:
- 1 paksoi
- 200 gr. garnalen
- 1 dl. water
- 1 ui
- 2 teentjes knoflook
- 3 rode lomboks
- halve eetlepel ketjap asin
- peper
- zout
- olie
Bereiding:
Snijd de paksoi in repen en hak de knoflook fijn. Snijd de ui doormidden en daarna in halve ringen. Snijd de lomboks in ringen. Fruit de ui en knoflook totdat ze zacht zijn. Doe de garnalen, lomboks, ketjap, peper en zout er bij en roerbak tot de garnalen van kleur veranderen. Voeg de paksoi en het water toe en stoof alles gaar.
download