De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Cumi-Cumi Panggang Ketjap
Gegrilde inktvisringen
Ingrediënten:
- 750 gr. inktvis
- 75 ml. bouillon
- 1 teentje knoflook
- 1 schijf djahe
- 4 takjes bieslook
- 2 eetlepels oestersaus
- 4 eetlepels ketjap asin
- 1 eetlepel ketjap manis
- 1 eetlepel bbq saus
- 1 theelepel rijstwijn
- 1 eetlepel olie
- peper
- zout
Bereiding:
Snijd de inktvis in ringen. Snipper de bieslook fijn. Rasp de knoflook en de djahe en roer alle ingrediënten, behalve de bieslook, tot een saus. Laat de inktvis hierin minstens 4 uur marineren. Verhit een grilpan en bak de inktvis aan alle kanten snel gaar. Bestrooi de inktvis met de fijngesneden bieslook.
download