De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Ayam Goreng Bawang
Gefrituurde kipfilet in een krokant jasje
Ingrediënten:
- 500 gr. kipfilet
- olie
- chilisaus
Bumbu:
- 3 teentjes knoflook
- 3 sjalotten
- 1 eetlepel ketjap asin
- peper
- zout
Paneer:
- 100 gr. bloem
- 50 gr. rijstmeel
- 1 eetlepel maïzena
- halve theelepel zwarte peper
- halve theelepel knoflookpoeder
- zout
Bereiding:
Snijd de kipfilets in blokjes. Snipper de sjalotjes en knoflook. Wrijf de bumbu tot een pasta en meng het met de kip. Laat dit een uur marineren zodat de smaak goed in de kip kan trekken. Meng de ingredienten om te paneren in een kom en meng het goed door elkaar. Rol de kip hierdoor totdat het helemaal bedekt is. Frituur de kip in hete olie tot mooi bruin krokant en gaar. Serveer warm met chilisaus.
download