De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Kue Tapeh Singkong Keju
Cake van gegiste cassave met kaas
Ingrediënten:
- 400 gr. tapeh singkong
- 200 gr. suiker
- 200 gr. boter
- 200 gr. bloem
- 100 gr. geraspte kaas
- 5 eieren
- 4 eetlepels gecondenseerde melk
- 1 theelepel bakpoeder
Bereiding:
Verwarm de oven voor op 170 graden. Smelt de boter en zeef de bloem met het bakpoeder. Prak de gecondenseerde melk door de tapeh. Klop de eieren met de suiker tot een witte romige massa en roer de bloem hier door heen. Voeg de tapeh toe en meng het goed door elkaar. Doe de gesmolten boter en een gedeelte van de kaas er bij en roer goed door elkaar. Vet een vorm in met boter en schenk het beslag in de vorm. Strooi de rest van de kaas er over en bak de cake in 45 min. gaar. Test met een satehstokje of de cake gaar is.
download