De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Kroepoek Bawang
Kroepoek van knoflook en sjalotjes
Ingrediënten:
- 150 gr. bloem
- 50 gr. maizena
- 75 ml. santen
- 1 ei
- 1 eetlepel selderie
- halve theelepel zout
- olie
Bumbu:
- 50 gr. knoflook
- 5 sjalotten
Bereiding:
Hak de selderie fijn. Zeef de bloem en de maizena. Snipper de knoflook en sjalotjes fijn en maal de bumbu tot een pasta. Meng de bumbu met de bloem, maizena, ei, selderie en zout. Meng alles goed door elkaar. Schenk de santen er bij en kneed het tot een glad deeg. Rol het deeg zo dun mogelijk uit. Snijd het deeg in stukken en frituur die op laag vuur goudbruin en krokant.
download