De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Tumis Daging Tauge
Roerbak van biefstuk met paprika en tauge
Ingrediënten:
- 200 gr. biefstuk
- 100 gr. tauge
- 1 groene paprika
- 1 rode lombok
- 1 teentje knoflook
- 1 eetlepel oestersaus
- 1 eetlepel ketjap manis
- 1 eetlepel maizena
- peper
- zout
- olie
Bereiding:
Snijd de biefstuk in plakjes. Hak de knoflook fijn, snijd de lombok in ringen, snijd de paprika in repen en was de tauge met heet water. Meng de biefstuk met zout, peper, oestersaus, ketjap en maizena. Verhit een beetje olie en fruit de knoflook en lombok, voeg het vlees toe en schep het goed door. Doe de paprika en tauge er bij en bak het nog even door. Breng het geheel op smaak met peper en zout.
download