De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Ayam Katsu
Krokante kipfilet met knoflook en gember
Ingrediënten:
- 4 kipfilets
- 100 gr. bloem
- 200 gr. panko
- 1 limoen
- 1 ei
- olie
Bumbu:
- 3 teentjes knoflook
- 1 cm. djahe
- 1 theelepel zout
- peper
Bereiding:
Pers de limoen en de knoflook uit en rasp de djahe. Wrijf de kipfilets in met zout, knoflook, djahe en limoensap en laat het voor een nacht marineren. Klop het ei los. Haal de filets eerst door de bloem, daarna door het ei en daarna door de panko. Druk de panko goed aan en laat de filets een uur in de koelkast opstijven. Frituur de filets in hete olie gaar.
download