De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Tumis Sayur Cumi
Roerbak van bloemkool en broccoli met inktvis
Ingrediënten:
- 500 gr. inktvis
- 250 gr. bloemkool
- 250 gr. broccoli
- 1 dl. water
- 1 ui
- 2 teentjes knoflook
- 2 lente-uitjes
- 1 eetlepel oestersaus
- 2 eetlepels ketjap asin
- 1 eetlepel ketjap manis
- 2 eetlepels olie
- peper naar smaak
- zout naar smaak
Bereiding:
Hak de ui grof, snijd de lente-uitjes in ringen en pers de knoflook. Maak de inktvis schoon en snijd het in ringen. Verdeel de bloemkool en broccoli in roosjes. Verhit de olie en fruit de ui en de knoflook. Voeg de inktvis toe en bak totdat het van kleur verandert. Doe de ketjap manis en asin, oestersaus, water, peper en zout er bij en breng het geheel aan de kook. Voeg de bloemkool, broccoli en de lente-uitjes toe en stoof alles gaar.
download