De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Es Buah Segar
Gemengd fruit in zoete kokosmelk
Ingrediënten:
- 300 gr. mango
- 200 gr. aardbeien
- 200 gr. nata de coco
- 2 kiwi's
- ijsblokjes
Kokossaus:
- 5 dl. dunne santen
- 75 gr. suiker
- 1 daun pandan
Bereiding:
Breng de santen met de daun pandan en suiker aan de kook en laat een poosje zachtjes trekken. Laat het goed afkoelen. Snijd de rijpe mango in blokjes, schil de kiwi's en snijd die ook in blokjes. Snijd de aardbeien in tweeën. Verdeel het fruit over ruime glazen, voeg de nata de coco en gekneusde ijsblokjes toe. Haal de daun pandan uit de santen en schenk dit over de vruchten. IJskoud serveren.
download