De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Nasi Tim Daging Cincang Dua
Rijst in kippenbouillon gestoomd met gehakt en wortel
Ingrediënten:
- 150 gr. rundergehakt
- 200 gr. rijst
- 1 ltr. bouillon
- 100 gr. wortels
- 2 teentjes knoflook
- 4 eetlepels sojasaus
- 2 eetlepels olie
- 2 theelepels zout
- 1 theelepel sesamolie
- 1 theelepel peper
Bereiding:
Verhit de olie en sesamolie in een pan. Fruit de fijngehakte knoflook tot het geurt. Voeg het rundergehakt toe en bak tot het bruin is. Doe de wortelstukjes, sojasaus, peper en zout erbij en bak kort mee. Meng het mengsel met de rijst in een vuurvaste schaal. Voeg de bouillon toe en stoom de rijst op laag vuur tot hij gaar is. Serveer eventueel met extra kippenbouillon.
download