De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Tahu Peteh Ketjap
Gefrituurde tahu met peteh in een ketjapsaus
Ingrediënten:
- 1 tahu
- half ui
- 10 petehbonen
- 1 teentje knoflook
- 3 eetlepels ketjap manis
- 50 ml. kokend water
- zout naar smaak
- peper naar smaak
- olie om te frituren
Bereiding:
Snijd de tahu in blokjes en halveer de petehbonen. Snijd de ui in dunne ringen en pers de knoflook. Verhit de olie, frituur de tahu goudbruin en laat het uitlekken. Fruit de knoflook, uien en peteh tot de uien zacht zijn. Voeg dan de tahu toe en schep alles goed door elkaar. Voeg de ketjap en het water toe en breng het geheel op smaak met zout en peper. Breng het weer aan de kook en laat het vocht verdampen.
download