De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Cumi Bakar Ketjap
Gegrilde inktvis
Ingrediënten:
- 500 gr. inktvis
- 1 eetlepel olie
Bumbu:
- 2 teentjes knoflook
- 1 cm. djahe
- 1 eetlepel sojasaus
- 1 eetlepel oestersaus
- halve theelepel peper
- halve theelepel zout
Bereiding:
Rasp de djahe en pers de knoflook. Maak van de bumbu een marinade en meng alles goed door elkaar. Maak de inktvis schoon en snijd ze in ringen. Leg ze in de marinade en laat het 2 uur marineren. Verhit een grilplaat, besprenkel deze met olie en gril de inktvis gaar. Kort grillen om te voorkomen dat de inktvis taai wordt. Meteen serveren.
download