De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Sop Tahu
Soep met tahu en garnalen
Ingrediënten:
- 1 tahu
- 2,5 dl. water
- 100 gr. garnalen
- 100 gr. paksoi
- 6 sjalotten
- 2 teentjes knoflook
- 1 wortel
- 1 tomaat
- 1 lente-ui
- selderie
- peper
- nootmuskaat
- olie
- zout
Bereiding:
Snijd de tahu in blokjes en frituur die goudbruin. Snijd de wortel in schuine plakjes, de paksoi in reepjes, de tomaat in plakken, de lente-ui en de sjalotten in ringen en hak de knoflook en selderie fijn. Bak de sjalotten en de knoflook tot het gaat geuren. Doe de wortel en garnalen er bij en roerbak tot de garnalen van kleur veranderen. Doe het water, de lente-ui, paksoi, nootmuskaat, peper en zout er bij en breng het geheel aan de kook. Voeg de tahublokjes en tomaat toe en bestrooi de soep met selderie.
download