De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Ayam Pedis
Kip in een tomatensaus met champignons
Ingrediënten:
- 1 kg. kipfilet
- 4 uien
- 50 gr. boter
- 250 gr. champignons
- 140 gr. tomatenpuree
- 3 theelepels sambal oelek
- 1 theelepel djahe
- 1 theelepel ketumbar
- 1 theelepel djinten
- 2 dl. ketjap manis
- 1 theelepel paprikapoeder
- 3 tenen knoflook
Bereiding:
Snijd de uien grof en de champignons in stukjes. Boter in de pan doen, kipfilet iets bakken en er vervolgens weer uithalen. Kipfilet in kleine stukjes snijden. Uien en champignons in dezelfde pan bakken. Kipfilet toevoegen met de rest van de ingredienten en dit alles gaar stoven in ca. 3 kwartier. Hier kan men witte rijst of aardappelen bij eten.
download