De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Kue Kering Djahe Wijen
Gemberkoekjes met sesamzaadjes
Ingrediënten:
- 500 gr. sagomeel
- 250 gr. poedersuiker
- 50 gr. boter
- 25 gr. sesamzaad
- 3 eetlepels geraspte djahe
- 2 eiwitten
- snufje zout
Bereiding:
Verwarm de oven voor op 160 graden C. Zorg dat alle ingrediënten op kamertemperatuur zijn. Mix de eiwitten met het zout stijf. Mix de suiker en de boter tot een witte, romige massa, roer de djahe en het sagomeel er door. Spatel de geklopte eiwitten voorzichtig door het beslag en zorg ervoor dat alles goed wordt opgenomen. Doe het deeg in een spuitzak en spuit koekjes op een ingevet bakblik. Bestrooi ze met sesamzaadjes en bak ze in 15 min. gaar.
download