De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Siomay Goreng
Gefrituurde deegzakjes gevuld met kip en garnalen
Ingrediënten:
- 225 gr. kippengehakt
- 75 gr. garnalen
- 25 gr. bieslook
- 5 dl. olie
- 15 Won Ton deegvellen
- 2 eidooiers
- 2 teentjes knoflook
- halve theelepel zout
- kwart theelepel peper
Bereiding:
Ontdooi de won ton vellen. Hak de garnalen fijn, rasp de knoflook en snijd de bieslook klein. Meng alle ingrediënten, behalve de olie, door elkaar. Leg op elk velletje een beetje vulling en vouw de velletjes dicht. Verhit de olie en frituur ze mooi krokant. Serveer met chilisaus.
download