De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Pilus Keju
Gefrituurde kaasstengels van sagomeel
Ingrediënten:
- 250 gr. sagomeel
- 50 gr. geraspte jonge kaas
- 2 grote eieren
- zout
- olie
Bereiding:
Kluts de eieren en meng de kaas en het zout er doorheen. Roer het sagomeel er beetje bij beetje door totdat je een deeg krijgt. Verhit de olie, maar niet te heet. Pak steeds een beetje deeg er rol er kleine sliertjes van. Doe ze in de olie en wacht tot ze boven komen drijven. Frituur de sliertjes goudgeel, schep ze uit de olie en laat ze uitlekken op keukenpapier.
download