De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Sateh Ayam Tiga
Gepaneerde kip spiesjes
Ingrediënten:
- 500 gr. kipfilet
- 2 kemirienoten
- 4 teentjes knoflook
- 2 eieren
- paneermeel
- peper
- zout
Bereiding:
Snijd de kipfilets in repen van 3x2 cm. Rooster de kemirienoten, hak ze fijn en pers de knoflook uit. Meng dit met de kipreepjes, peper en zout laat het een uur marineren. Klop de eieren los. Rijg drie reepjes kip aan een satehstokje, haal ze door het geklopte ei en daarna door het paneermeel, herhaal dit eventueel een paar keer. Zorg ervoor dat de kip helemaal bedekt is. Laat de satehs wat drogen en bak ze daarna in hete olie mooi bruin en krokant. Serveer de sateh met chilisaus.
download