De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Pecel Tiga
Koude groenteschotel met pindasaus
Ingrediënten:
- 100 gr. spinazie
- 100 gr. Chinese kool
- 100 gr. sperziebonen
- 100 gr. peultjes
- handvol tauge
- halve komkommer
- 3 eieren
- gebakken emping
Saus:
- 50 gr. grofgehakte pinda’s
- 1 dl. warm water
- 1 middelgrote ui
- 1 teen knoflook
- 1 theelepel sambal trassi
- halve theelepel kencur
- 1 theelepel gula djawa
Bereiding:
Pel, voor de saus, de ui en knoflook en snijd ze fijn. Meng alle sausingrediënten in de blender of keukenmachine tot je een saus hebt. Blancheer de groenten beetgaar en schik de groenten op een schaal. Kook de eieren hard. Laat ze schrikken in koud water, pel ze en halveer de eieren. Leg de eieren bij de groenten en overgiet het geheel met de saus. Geef er emping bij.
download