De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Salmon Panggang
Gegrilde zalmfilets gemarineerd in kruidige ketjap
Ingrediënten:
- 1 kg. zalmfilet met huid
- olie
Bumbu:
- 2 dl. ketjap asin
- 2 cm. djahe
- 5 teentjes knoflook
- 3 eetlepels gula merah
Bereiding:
Schil de djahe en rasp het. Pers de knoflook uit en maak de gula merah fijn. Meng de ingredienten voor de bumbu met elkaar en roer tot het een glad mengsel is. Snijd de filets in stukken van 5 cm., leg ze in de saus en laat ze voor ca. 2 uur in de koelkast marineren. Verwarm de grill voor. Besprenkel de filets met olie aan beide zijden en rooster ze onder de grill gaar met de huid naar beneden, draai de filets af en toe om.
download