De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Pisang Goreng Kayu Manis Keju
Gebakken bananen met kaneel en geraspte kaas
Ingrediënten:
- 5 rijpe bananen
- 6 eetlepels bloem
- 3 eetlepels suiker
- 3 eetlepels gula merah
- 1 theelepel kaneel
- geraspte kaas
- water
Bereiding:
Rasp de gula merah en meng dit met de kaneel. Roer de bloem samen met de suiker en wat water tot een dik beslag. Halveer de bananen en doop alle helften in het beslag. Verhit olie in een pan en frituur de bananen tot goudbruin. Laat ze uitlekken op keukenpapier in een vergiet. Leg de bananen op een bord en bestrooi ze met de gula merah. Strooi hierna de geraspte kaas erover.
download