De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Udang Goreng Peteh
Pittige garnalen met bamboe en peteh
Ingrediënten:
- 10 grote garnalen
- 10 petehbonen
- 1 blikje bambuscheuten
- 1 eetlepel asempasta
- 1 eetlepel sambal trassi
- gula bali
- zout
- olie
Bereiding:
Rasp de gula bali. Maak de garnalen schoon en verwijder het darmkanaal. Bak de sambal trassi in wat olie aan. Voeg de garnalen toe en bak die even mee. Roer dan de petehbonen en de bambu er door en bak het geheel tot de garnalen gaar zijn. Roer de gula bali, zout en asempasta er door. Proef of alles op smaak is. Serveer met witte rijst.
download