De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Sambal Goreng Teri dan Kacang Dua
Pittige, zoute visjes met frietjes en pinda's
Ingrediënten:
- 100 gr. ikan teri
- 100 gr. frietjes
- 100 gr. pinda's
- 3 sjalotjes
- 2 rode lomboks
- 2 groene lomboks
- olie
Bereiding:
Snijd de lomboks en sjalotten in dunne ringen. Bak de pinda's in olie goudbruin en laat ze op keukenpapier uitlekken. Bak hierna de ikan teri in olie krokant en laat ze op keukenpapier uitlekken. Bak in nieuwe olie de sjalotten en een deel van de lomboks gaar. Doe alles bij elkaar en roer goed door. Voeg de frietjes toe en meng alles door elkaar. Schep alles op een schaal en strooi de rest van de lomboks er over heen.
download