De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Tinoransak
Varkensvlees gestoofd met gember
Ingrediënten:
- 500 gr. hamlappen
- 1 ui
- 2 rode rawits
- 5 cm. djahe
- halve theelepel kerrie
- 3 serehstengels
- 5 dl. heet water
- 2 eetlepels olie
Bereiding:
Snijd het vlees in blokjes. Verwijder het harde deel van de serehstengels en kneus de sereh. Schil de djahe en snijd het fijn. Snipper de ui en snijd de rawits klein. Maak de ui, djahe en rawits fijn in de vijzel en fruit dit in de olie. Voeg het vlees toe en bak dit rondom aan. Voeg de kerrie en serehstengels toe en schep het geheel even door. Doe dan het water erbij en laat het geheel sudderen tot het vlees gaar is.
download