De nieuwste recepten
Voorgerechten
Bijgerechten
Koffiesnacks
Puding Santen
Pudding in drie kleuren
Ingrediënten:
- 125 gr. cincau
Rode pudding:
- half zakje rode agar-agar
- 1 eetlepel suiker
- 2 dl. water
Witte pudding:
- 10 eetlepels suiker
- 12 dl. santen
- 2 zakjes agar-agar
- halve theelepel zout
- halve theelepel vanille
Bereiding:
Breng 2 dl. water aan de kook en roer hier de rode agar door samen met 1 eetlepel suiker. Schenk dit in een kom en laat het afkoelen. Laat het goed opstijven in de koelkast. Snijd daarna de cincau en de rode agar in kleine vierkantjes, meng dit in een kom met elkaar.
Breng de santen aan de kook en voeg al roerende de vanille, suiker, zout en de 2 zakjes agar-agar toe. Giet de helft in een vorm en doe hier de stukjes rode en zwarte agar in. Giet de rest van de witte agar er overheen en laat het afkoelen. Plaats de pudding voor een nacht in de koelkast. Serveer koud.