De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Udang Goreng Kecombrang
Gebakken garnalen met kecombrang
Ingrediënten:
- 500 gr. grote garnalen
- 1 theelepel zout
- 1 teentje knoflook
- 3 eetlepels olie
Bumbu:
- 5 sjalotjes
- 3 teentjes knoflook
- 10 rode rawits
- 1 kecombrang
- halve theelepel peper
- 1 theelepel zout
Bereiding:
Pel de garnalen, maar laat de staarten er aan zitten. Bestrooi de garnalen met het zout en knoflook en meng dit goed met elkaar. Verhit de olie en bak de garnalen gaar. Schep ze uit de pan, leg ze in een verwarmde schaal en houd ze warm. Snijd de ingredienten voor de bumbu fijn. Verhit de olie opnieuw en fruit de ui en knoflook hier in. Voeg peper, zout, rawits en kecombrang toe en schep het geheel goed door, laat dit even doorwarmen. Schep de bumbu over de garnalen.
download