De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Wingko Babat Orisinil
Knapperige koek met kokos
Ingrediënten:
- 250 gr. ketanmeel
- 200 gr. geraspte kokos
- 175 gr. suiker
- 1 ei
- halve theelepel vanillepoeder
- 1 dl. warm water
- zout naar smaak
- margarine
Bereiding:
Meng de kokos met het ei, suiker, zout, vanille en warm water en meng het geheel goed door. Meng alles tot de suiker volledig is opgelost. Voeg hierna het ketanmeel beetje bij beetje toe terwijl je goed blijft doorroeren. Verwarm ondertussen een koekenpan en smelt een klontje boter hier in. Giet het beslag in de pan en zet het vuur laag. Bak de Wingko Babat Orisinil tot het goudbruin is. Laat de koek afkoelen. Maak eventueel op deze manier meerdere koeken.
download