De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Manisan Mangga Pedis
Stukjes mango met een pittige bite
Ingrediënten:
- 500 gr. mango
- 175 gr. suiker
- 1 dl. water
- 4 lomboks
- 2 druppels gele kleurstof
- zout
Bereiding:
Schil de mango en snijd hem in stukjes. Snijd 3 lomboks in schuine ringen. Breng het water met de suiker, zout, lomboks en de kleurstof aan de kook. Laat het wat afkoelen en roer dan de mangostukjes door het suikerwater. Laat het geheel helemaal afkoelen en zet het een nacht in de koelkast. Snijd 1 lombok in reepjes en bestrooi het gerecht hiermee.
download