De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Kue Bola Coklat
Chocoladebolletjes met cashewnoten gerold in hagelslag
Ingrediënten:
- 200 gr. maria biscuits
- 150 gr. fijne kristalsuiker
- 2 eetlepels poedersuiker
- 50 gr. geroosterde cashewnoten
- 2 eetlepels zachte boter
- 2 eetlepels zoete, gecondenseerde melk
- 75 ml. rum
- cacaopoeder
- chocolade hagelslag
Bereiding:
Verkruimel de biscuits fijn. Hak de cashewnoten grof. Roer het gezeefde cacaopoeder door de gecondenseerde melk tot een chocopasta. Roer de droge ingrediënten door elkaar. Voeg de rum, gecondenseerde melk en boter toe en roer het glad. Maak van het mengsel ballen zo groot als pingpongballen, rol ze door een beetje gecondenseerde melk en door de hagelslag. Laat ze in de koelkast ca. 30 min. opstijven.
download