De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Ayam Mentega
Kip in kruidige botersaus
Ingrediënten:
- 4 kippenbouten
- 50 gr. boter
- 1 limoen
- 1 rawit
- 3 eetlepels ketjap manis
- peper
- zout
- 1 eetlepel maizena
- 1 dl. water
Bereiding:
Snijd de rawit klein en pers de limoen uit. Snijd de kip in stukken. Smeer de kip met limoensap, peper en zout naar smaak in. Verhit in een wok de boter en bak de stukjes kip rondom bruin en gaar. Voeg de rawit en ketjap toe. Maak van de maizena en water een papje. Giet dit bij de kip en laat het geheel nog ca. 2 min. zachtjes in de botersaus bakken.
download